Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş üzüm görmek

Rüyada kurumuş üzüm görmek

Rüyada kurumuş üzüm görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş üzüm gördüyseniz:

  • Şüphelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada kurumuş üzüm görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işarettir.

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, mutluluğunun büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş bataklık görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağacın kurumasını görmek rakiplerini alt edeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada kurumuş çiçek görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, duygularının ön plana çıkacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına işarettir.

Rüyada kurumuş adet kanı görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sevinç ve sürura, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş çeşme görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments