Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş limon görmek

Rüyada kurumuş limon görmek

Rüyada kurumuş limon görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, kurtuluşu bulacağına, birçok dertle muhatap olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş limon gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada kurumuş limon görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş yeşillik görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalettir.

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş üzüm görmek gönlünün ferahlayacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, darlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş papatya görmek çok büyük zararlar edeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş yeşil ot görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş yaprak görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş domates görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments