Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kurum görmek

Rüyada siyah kurum görmek

Rüyada siyah kurum görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, şifa göreceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kurum gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada siyah kurum görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş çalı görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet kurumu görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kişinin muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş pembe gül görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek çok iyi bir duruma geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurum görmek stresini atacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş üzüm görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments