Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş bağ görmek

Rüyada kurumuş bağ görmek

Rüyada kurumuş bağ görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş bağ gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada kurumuş bağ görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet eder.

Rüyada kömür kurumu görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş yara görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kurum değiştirmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş asma görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş karanfil görmek bol kazanç elde edileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments