Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş buğday görmek

Rüyada kurumuş buğday görmek

Rüyada kurumuş buğday görmek yüzünün güleceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada kurumuş buğday gördüyseniz:

  • Kendinizi yeniden tanımlamanız, imajınızı yenilemeniz gerekebilir.

Rüyada kurumuş buğday görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş toprak görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş çamaşır toplamak işsiz ve aşsız kalmayacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, sorunlarından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka kuruma atanmak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, önünün açılacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada denizin kurumasını görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş dere yatağı görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments