Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş dere görmek

Rüyada kurumuş dere görmek

Rüyada kurumuş dere görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, düzeninin yıkılmayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada kurumuş dere gördüyseniz:

  • Duygusal manipülasyonlar ya da blöfler söz konusu olabilir.

Rüyada kurumuş dere yatağı görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına yorulur.

Rüyada kurumuş dere görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine inanılır.

Rüyada kurumuş yaprak görmek iyi günler yaşayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, yeni işlerin geleceğine delalettir.

Rüyada kurum müdürünü görmek işlerinin bollaşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş dut ağacı görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş dudak görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş domates görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments