Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş ağaç kesmek

Rüyada kurumuş ağaç kesmek

Rüyada kurumuş ağaç kesmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, aile içinde de bereketin artacağına, isteklerinin erteleneceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kurumuş ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada kurumuş ağaç kesmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş erik ağacı görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada kurumuş dut ağacı görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş meyve ağacı görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş ağaç sulamak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş elma ağacı görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işarettir.

Rüyada kurumuş kavak ağacı görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments