Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklı bir göle girmek

Rüyada balıklı bir göle girmek

Rüyada balıklı bir göle girmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada balıklı bir göle girmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmeyin.

Rüyada balıklı bir göle girmek kalbini kıracağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada temiz göle girmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, helal rızık elde edeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu göle girmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada yeşil göle girmek korkularının üzerine gideceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla göle girmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına tabir olunur.

Rüyada göle girmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kirli göle girmek işi ile gündeme geleceğine, fakir çocukları giydireceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet eder.

Rüyada urfa balıklı gölü görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments