Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka kuruma atanmak

Rüyada başka kuruma atanmak

Rüyada başka kuruma atanmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına alamet eder.

Rüyada başka kuruma atanmak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız, yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Rüyada başka kuruma atanmak husumetlerin başgöstereceğine, planların aksayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin ata bindiğini görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada başka yere atanmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine alamet eder.

Rüyada başka bir göreve atanmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, zahmetinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada başka bir yere atanmak yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına tabir olunur.

Rüyada kurum başkanı görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kurumuş asma görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments