Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş dudak görmek

Rüyada kurumuş dudak görmek

Rüyada kurumuş dudak görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, huzursuzlukların son bulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada kurumuş dudak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Rüyada kurumuş dudak görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kurumuş deniz görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada baca kurumu temizlemek büyük üzüntüler yaşayacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kişinin gönlünü alacağına inanılır.

Rüyada kurumuş toprak sulamak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş ağaç dalları görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizi kurumuş görmek başarıya giden yollarını açacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacada kurum görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments