Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş dere yatağı görmek

Rüyada kurumuş dere yatağı görmek

Rüyada kurumuş dere yatağı görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş dere yatağı gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Rüyada kurumuş dere yatağı görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş dere görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret eder.

Rüyada dere yatağı görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurum döküldüğünü görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş göl görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavanda kurum görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada devlet kurumu görmek kafasına göre birini bulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş biber görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments