Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş toprak sulamak

Rüyada kurumuş toprak sulamak

Rüyada kurumuş toprak sulamak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada kurumuş toprak sulamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik sürprizler veya teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada kurumuş toprak sulamak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak işlerini toparlayacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş ağaç sulamak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş toprak görmek dertlerine derman bulacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağı suladığını görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada toprak sulamak sıkıntılarının kısa süreceğine, kişinin her türlü zenginliğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına yorulur.

Rüyada hortumla toprak sulamak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kuru toprak sulamak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments