Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kurum görmek

Rüyada kara kurum görmek

Rüyada kara kurum görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, geçiminin zorlaşacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kara kurum gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada kara kurum görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş pembe gül görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine inanılır.

Rüyada kurumuş dudak görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş buğday başağı görmek kendisi için mal mülk alacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kurum müdürünü görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, kişinin fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş toprak sulamak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments