Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş beyaz gül görmek

Rüyada kurumuş beyaz gül görmek

Rüyada kurumuş beyaz gül görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yakında işlerinin aksayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, aşama göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş beyaz gül gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada kurumuş beyaz gül görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş pembe gül görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş kırmızı gül almak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına işarettir.

Rüyada kurumus kirmizi gül görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş gül görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinden kurumuş gül almak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, iyi şartlara kavuşacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gül yemek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments