Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş et görmek

Rüyada kurumuş et görmek

Rüyada kurumuş et görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, arabasını ve toprağının olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine işarettir.

Rüyada kurumuş et gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yaşanan sorunlara yeterli ilgiyi göstermemeniz veya problemli durumlara rağmen, belli bir noktada kalmasını ummanız gerçek durumla bağdaşmayabilir.

Rüyada kurumuş et yemek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş et görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş nehir görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine rivayet eder.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş dut ağacı görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada kurumuş çeşme görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, elinin darda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments