Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okumaya gitmek

Rüyada okumaya gitmek

Rüyada okumaya gitmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada okumaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Rüyada kuran okumaya gitmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada okumaya gitmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kuran okunan yere gitmek yükseleceğine, atılım yapacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına rivayet eder.

Rüyada kuruan okunan yere gitmek günahların af olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına tabir olunur.

Rüyada oğluyla hacca gitmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuruan okunan eve gitmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ezan okunurken camiye gitmek bozulan sağlığın düzeleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, kendisini yıpratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dua okuyarak uçmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, başının derde gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments