Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm ve üzüm bağı görmek

Rüyada üzüm ve üzüm bağı görmek

Rüyada üzüm ve üzüm bağı görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzüm ve üzüm bağı gördüyseniz:

  • İş deki durumunuzu veya imajınızı etkileyecek adımlar atmadan önce, fikirlerinizi güvendiğiniz kişilerle paylaşmanızda fayda var.

Rüyada üzüm bağı satın almak onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru üzüm bağı görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kazancını arttıracağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil üzüm bağı görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına rivayet eder.

Rüyada sarı üzüm bağı görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, büyük borçların altında ezileceğine inanılır.

Rüyada üzüm bağı görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüm bağı dikmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada kara üzüm bağı görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm ve üzüm bağı görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments