Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru temizlemeden elbise almak

Rüyada kuru temizlemeden elbise almak

Rüyada kuru temizlemeden elbise almak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatında rahat edileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru temizlemeden elbise almak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Rüyada kuru temizlemeden elbise almak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına alamet eder.

Rüyada kuru temizleme görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada kuru temizlemeye gitmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru temizleme dükkanı görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına alamet eder.

Rüyada gül kurusu elbise giymek işlerin düzgün gideceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, dertlerin başlayacağına alamet eder.

Rüyada temiz elbise giydiğini görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada temiz elbise giymek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, problemlerini çözeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments