Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru toprağı sulamak

Rüyada kuru toprağı sulamak

Rüyada kuru toprağı sulamak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kuru toprağı sulamak gördüyseniz:

  • Kontrolü veya liderliği ele almanız durumunda yapılacak çok şey olabilir.

Rüyada kuru toprağı sulamak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, mutlu günler göreceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına yorulur.

Rüyada kuru toprak sulamak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru çiçek sulamak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kuru ağaç sulamak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, Allah’a dua edeceğine alamet eder.

Rüyada kuru tarla sulamak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada hortumla toprak sulamak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Rüyada toprak sulamak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, tamamen içine kapanacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada toprağı sulamak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serpil Turhan

Piknik alanı vardı kalabalıktı. Lavaboda takılı hortumu görüp sulamaya başlıyorum Piknik alanını.ve sonra ben napiyorum böyle diyip çaktırmadan hortumu bırakıyorum.yerime geçerken tanıdık birilerini görüyorum selam veriyorum.