Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta silah görmek

Rüyada tahta silah görmek

Rüyada tahta silah görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta silah gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya maddi konularda meydana gelen ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada tahta silah görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sorunlarını bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta evde yaşamak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta ev almak büyük zorluklar geçireceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına yorulur.

Rüyada tahta sandık görmek parasını dikkatli harcayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta baston görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, yapılan bir hatanın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada tahta kaşık çatal görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tahta görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada teneşir tahtası görmek sorunların üstüste geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments