Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara erik almak

Rüyada kara erik almak

Rüyada kara erik almak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, şansın açılacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına inanılır.

Rüyada kara erik almak gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Rüyada kara erik yemek kendisine uğur getireceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara erik toplamak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalettir.

Rüyada kara erik görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kara erik almak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, şifa göreceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kara erik satın almak çektiği yokluğun unutulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru kara erik görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara erik ağacı görmek büyük adımlar atacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına inanılır.

Rüyada kırmızı erik almak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments