Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru göl görmek

Rüyada kuru göl görmek

Rüyada kuru göl görmek herkesin önünde olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, içinin ferahlayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada kuru göl gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Rüyada kuru göl görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada göle düşmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada göl ve deniz görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde yüzenleri görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada göle girip çıkmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde elle balık tutmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada gölden birini kurtarmak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bulanık bir göl görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments