Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde yüzenleri görmek

Rüyada gölde yüzenleri görmek

Rüyada gölde yüzenleri görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölde yüzenleri gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi açık tutmanızda fayda var.

Rüyada gölden yüzerek geçmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölü yüzerek geçmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına tabir olunur.

Rüyada gölde yüzen insan görmek malına gelecek zarara, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalet eder.

Rüyada gölde yüzen insanlar görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada gölde yüzenleri görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde yüzen birini görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde yüzen görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments