Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl ve deniz görmek

Rüyada göl ve deniz görmek

Rüyada göl ve deniz görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, işlerinin çok açılacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, hak yiyeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine işaret eder.

Rüyada göl ve deniz gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Rüyada deniz göl görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada göl yada deniz görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz ve göl görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada su deniz göl görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, makamından olacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada göl deniz görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz yada göl görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, işlerini yoluna sokacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine işarettir.

Rüyada göl ve deniz görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz veya göl görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments