Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye yemeği yemek

Rüyada kuru fasulye yemeği yemek

Rüyada kuru fasulye yemeği yemek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, art niyetli kişilere uyacağına delalettir.

Rüyada kuru fasulye yemeği yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye yemek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği yemek hayat standartlarının yüksek olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalettir.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalettir.

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek kapalı olan kısmetinin açılacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments