Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek kem gözlere geleceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda en zor durumları çözebilir veya en zor soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, haksızlıklara uğranılacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye pişirdiğini görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, ticaret hayatına atılacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine işarettir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek sağlığından olacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, sosyal konumunun değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye yemek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, rakiplerini alt edeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments