Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye pişirdiğini görmek

Rüyada kuru fasulye pişirdiğini görmek

Rüyada kuru fasulye pişirdiğini görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye pişirdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye pişirdiğini görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye vermek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye toplamak hayırlı haberlere, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulur.

Rüyada pirinç ve kuru fasulye görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments