Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada faişe olduğunu görmek

Rüyada faişe olduğunu görmek

Rüyada faişe olduğunu görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada faişe olduğunu gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren duygusal konularda risk almanız gerilime veya zaman kaybına neden olabilir.

Rüyada fast food görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya işarettir.

Rüyada fatıma anamızın mezarını görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında fasülye görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan kara fatma görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalettir.

Rüyada fasülye çiçeği görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fast food yemek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada fadime anamızı görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada fatır suresi görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments