Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada facebookta konuşmak

Rüyada facebookta konuşmak

Rüyada facebookta konuşmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada facebookta konuşmak gördüyseniz:

  • Problemler, tartışmalar veya kopuşlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, ticaretin önünün açılacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada facebookta konuşmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işarettir.

Rüyada kurtlanmış fasülye görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kara fatma görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada fatma anamızın elini görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara fatma öldürmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş yeşil fasülye görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada fatıma anamızı görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments