Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında erik yemek

Rüyada dalında erik yemek

Rüyada dalında erik yemek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada dalında erik yemek gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Rüyada dalında yeşil erik yemek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine rivayet eder.

Rüyada dalından erik yemek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalında erik yemek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, amaçlarına ulaşmaya işaret eder.

Rüyada dalından yeşil erik yemek büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada dalından erik koparıp yemek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, bekarsa evleneceğine işaret eder.

Rüyada dalından kırmızı erik yemek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalında erik görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına delalettir.

Rüyada dalından yeşil erik toplamak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments