Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru elma yemek

Rüyada kuru elma yemek

Rüyada kuru elma yemek duygularını açığa vuracağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuru elma yemek gördüyseniz:

  • Yüksek sesle dile getirerek sizi rahatsız eden şeyleri bertaraf edebilirsiniz.

Rüyada kuru elma yemek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, feraha ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada elma kurusu görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru elma görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz kurusu yemek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada kuru fasulye yemek bereket ve zenginlik olacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek hayallerde değişiklikler olacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru üzüm yemek görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments