Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru üzüm yemek görmek

Rüyada kuru üzüm yemek görmek

Rüyada kuru üzüm yemek görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, bekarsa evleneceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, solan yüzünün güleceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kuru üzüm yemek gördüyseniz:

  • Normalde uyguladığınız planların dışına çıkmamalısınız.

Rüyada üzüm kurusu yemek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı kuru üzüm yemek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekirdekli kuru üzüm yemek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada kuru üzüm yemek görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kuru kara üzüm yemek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, ona kol kanat gereceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru siyah üzüm yemek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, önünün açık olacağına yorulur.

Rüyada kuru sarı üzüm yemek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments