Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru dalları kesmek

Rüyada kuru dalları kesmek

Rüyada kuru dalları kesmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, ağız tadından olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kuru dalları kesmek gördüyseniz:

  • Birtakım insanların gereksiz kaprisleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kuru dal kesmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada kuru dalları kesmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, gözden düşeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalında kuru üzüm görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada kuru dal görmek işinden geri kalacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ağır günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada dalında kuru incir görmek çalışmalarının artacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru ağaç dalı kırmak stresli bir ortama gireceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments