Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru dal kesmek

Rüyada kuru dal kesmek

Rüyada kuru dal kesmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, endişelerini silip atacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kuru dal kesmek gördüyseniz:

  • Sakin olmaya çalışmalı, yapabileceğinizden fazlası için söz vermemeli ya da vaadlerde bulunmamalısınız.

Rüyada kuru dal kesmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına işaret eder.

Rüyada kuru dalları kesmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yeniden can bulacağına alamet eder.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru dal kırmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru ağaç dalı görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, kötü duygularından arınacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet eder.

Rüyada kuru ağaç dalı kırmak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına işarettir.

Rüyada kuru dal koparmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments