Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru dal görmek

Rüyada kuru dal görmek

Rüyada kuru dal görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, haram mala, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, önemli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru dal gördüyseniz:

  • Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor.

Rüyada kuru ağaç dalı toplamak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada dalında kuru incir görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru dal kesmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada kuru dalları kesmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet eder.

Rüyada kuru dal görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok sevinçli haberler alacağına delalettir.

Rüyada kuru dal kırmak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kuru dal koparmak zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, imkân sahibi olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments