Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru ağaç dalı kesmek

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kuru dalları kesmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya delalet eder.

Rüyada kuru dal kesmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kuru ağaç dalı görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet eder.

Rüyada kuru ağaç dalı toplamak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru ağaç dalı kırmak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan dal kesmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada ağacın dallarını kesmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments