Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru dal koparmak

Rüyada kuru dal koparmak

Rüyada kuru dal koparmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kuru dal koparmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapacağınız ziyaretler gelecekle ilgili planlarınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kuru dalları kesmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru dal koparmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Rüyada kuru dal görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuru ağaç dalı görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok mutlu edeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Rüyada dalında kuru incir görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, ikinci bir şans vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru zeytin dalı görmek farklı kişilerle tanışacağına, istediği arabaya bineceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru dal kırmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işarettir.

Rüyada kuru ağaç dalı toplamak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments