Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru çiçek almak

Rüyada kuru çiçek almak

Rüyada kuru çiçek almak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru çiçek almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada kuru çiçek toplamak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işarettir.

Rüyada kuru çiçek sulamak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuru çiçek almak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, bolluğa kavuşacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Rüyada kuru badem kırmak etrafına güzel insanların dolacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret eder.

Rüyada kuru kan görmek iş yeri sahibi olacağına, iftiraya uğrayacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kuru fasulye görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet eder.

Rüyada birine kuru soğan görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalettir.

Rüyada kuruyemiş satmak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments