Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kan görmek

Rüyada kuru kan görmek

Rüyada kuru kan görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ailenin büyüyeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Rüyada kuru kan gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kuru kan görmek insanlara öncülük edeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına yorulur.

Rüyada kuru görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kuru fasulye görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada kuru kahve vermek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru badem görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru nehir görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı kuru soğan yemek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments