Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyalı kalem görmek

Rüyada boyalı kalem görmek

Rüyada boyalı kalem görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada boyalı kalem gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya romantik içerikli bazı girişimlere katkıda veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil boya kalemi görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, şansın yüze güleceğine işarettir.

Rüyada mavi boya kalemi görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru boya kalemi görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada boya kalemi görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, işlerin günden güne açılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru boya kalemleri görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk boya kalemleri görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, uzun yıllar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boya kalem görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada boya kalemi almak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments