Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan bitkisi görmek

Rüyada patlıcan bitkisi görmek

Rüyada patlıcan bitkisi görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan bitkisi gördüyseniz:

  • Hızlandırılmış bir olay devam eden bir projenin gidişatını ya da nakit akışınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada patlıcan bitkisi görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına inanılır.

Rüyada zehirli bitki görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağa bitki ekmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, lüks, konfor içinde olacağına işaret eder.

Rüyada uzayan bitki görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, büyük atılımların yapılacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitki çayı almak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, işlerin düzgün gideceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada çiçeksiz bitki görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada bitki çayı görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi bitki görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments