Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baklava yemek

Rüyada baklava yemek

Rüyada baklava yemek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Rüyada baklava yemek gördüyseniz:

  • Hayatta bazen sonuçları düşünerek değil, olabilecekleri hayal ederek ilerlemek gerekebilir.

Rüyada sütlü baklava yemek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle baklava yemek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada kuru baklava yemek başarısının ve mutluluğunun artacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepsiyle baklava yemek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, gelirinin daimi olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada ballı baklava yemek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine rivayet eder.

Rüyada bir tepsi baklava yemek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kaymaklı baklava yemek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine tabir olunur.

Rüyada çikolatalı baklava yemek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments