Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru baklava görmek

Rüyada kuru baklava görmek

Rüyada kuru baklava görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, zenginliğe, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru baklava gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba göstermenizde fayda var.

Rüyada kuru baklava yemek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, müjdeli haberle geleceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada kuru baklava görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada baklava çalmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına inanılır.

Rüyada bol şerbetli baklava görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yeşil baklava görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla baklava yemek rütbenin yükseleceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalettir.

Rüyada bir sini baklava görmek ufkunun açılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına işarettir.

Rüyada baklava açmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments