Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok baklava yemek

Rüyada çok baklava yemek

Rüyada çok baklava yemek daha çok kazanmaya başlayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada çok baklava yemek gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Rüyada baklava yemek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, ruhen rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde baklava yemek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, muradının gerçekleşeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada nişan baklavası yemek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada fıstıklı baklava yemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada tepsiyle baklava yemek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru baklava yemek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı baklava yemek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments