Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil baklava görmek

Rüyada yeşil baklava görmek

Rüyada yeşil baklava görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, başının derde gireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil baklava gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada yeşil fıstıklı baklava yemek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil baklava görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada hediye baklava almak büyük sorunlarla karşılaşacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, geçmişini arkada bırakacağına tabir olunur.

Rüyada dondurmalı baklava görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının baklava yediğini görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kimse ile tartışmayacağına delalettir.

Rüyada kızarmış baklava görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çeşit çeşit baklava görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine tabir olunur.

Rüyada nişan baklavası yemek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments