Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baklava açmak

Rüyada baklava açmak

Rüyada baklava açmak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada baklava açmak gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Rüyada baklava açmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulur.

Rüyada baklava hamuru açmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada tepsi baklava görmek hasta ve zor geçireceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada fıstıklı baklava yediğini görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, imkânlarının çoğalacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına delalet eder.

Rüyada misafire baklava ikram etmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baklava görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet eder.

Rüyada misafirlikte baklava yemek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin baklava yaptığını görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments