Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baklava çalmak

Rüyada baklava çalmak

Rüyada baklava çalmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, endişelerini silip atacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada baklava çalmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız iyi görünüyor.

Rüyada baklava çalmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada bir tepsi baklava yemek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Rüyada yarım tepsi baklava görmek onların bir adım önüne geçeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına yorulur.

Rüyada bir kutu baklava görmek günaha gireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada düğünde baklava yemek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada bol şerbetli baklava yemek ilerleyeceğine, kalkınacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine inanılır.

Rüyada sıcak baklava görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada fırında baklava pişirmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments