Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru ağaç kesmek

Rüyada kuru ağaç kesmek

Rüyada kuru ağaç kesmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kuru ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil ya da yolculuk bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek rahatlığa erileceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada kuru ağacı kesmek bol rızık elde edeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru ağaç kesmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru ot kesmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru dal kesmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada kuru soğan kesmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, bundan güç ve cesaret alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru dalları kesmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru odun kesmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments