Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru odun kesmek

Rüyada kuru odun kesmek

Rüyada kuru odun kesmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada kuru odun kesmek gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada kuru odun kesmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuru odun toplamak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru odun görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kuru odun almak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine delalettir.

Rüyada kuru odun kırmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızarla odun kesmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobalık odun kesmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ormanda odun kesmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments