Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu lokum görmek

Rüyada kurtlu lokum görmek

Rüyada kurtlu lokum görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına delalettir.

Rüyada kurtlu lokum gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Rüyada kurtlu lokum görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet eder.

Rüyada lokum ve ceviz görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada lokum dükkanı görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camide lokum yemek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, ele geçen kazancın artacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işaret eder.

Rüyada şeker ve lokum görmek geri plana düşeceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada lokum istemek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sade lokum yemek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada çikolatalı lokum görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments